Referenciák

„A három év alatt bármi kérdésem volt vagy kérésem Marikához vagy Vanesszához mindig korrekten és gyorsan jött a válasz vagy a segítség (pl vízóra csere). A bérleti díj és a rezsi mindig időben és hiánytalanul megérkezik a számlára. Az év végi elszámolás megjön. Másra nincs is szükségem.

Negatív: ilyenről nem tudok beszámolni.”

„Kedves Travel Online!

A közös együttműködésünkkel maximálisan meg vagyok elégedve! Csak pozitív észrevételem van önök felé! Negatív nincs!!! Remélem, még sok-sok évig tudunk együtt dolgozni. Kapcsolattartónk Nagy Mária gyors és rugalmas együttműködésével is maximálisan meg vagyok elégedve! 

Mindent jót, és jó egészséget kívánok! 

Üdvözlettel”

„Miért szeretek a Travel Online Kft-vel dolgozni?

Az elmúlt hónapokban sikerült egy nagyon professzionális, de ugyanakkor mégis baráti kapcsolatot felépíteni a cég munkatársaival. Azoknak ajánlom bérlőként a Travel Online Kft-t, akiknek fontos a gyors, precíz és korrekt ügyintézés. Jó érzés biztos kezekben tudni az ingatlanom és megkönnyíti a bérbeadást, hogy rugalmasan, e-mailben és telefonon tudunk kommunikálni a cég dolgozóival - beleértve a mérőórák leolvasását és a rezsi elszámolását is. Különösen most megnyugtató az a tudat, hogy a Travel Online krízis biztos munkahellyel rendelkező lakóknak gondoskodik szállásadásról, így nem kell aggódnom a jelen helyzetben sem esetleges bevételkiesés miatt.  

„Kedves Travel Online Kft! 

Szeretném a Travel Online egész stábjának megköszönni az egész éves együttműködéseteket! Nagyon örülök, hogy Veletek hozott össze a sors, és Ti vettétek bérbe a lakásaimat! A mindig pontos, korrekt és gyors  elszámolás már csak hab a tortán! :) A lakóitok tiszták, rendesek, takarosak, ha szabad ezt írni.  Utólag is köszönöm még egyszer! Minden bérbeadónak Hozzátok hasonló korrekt partnert kívánok! A hosszútávú együttműködés reményében is üdvözöllek Benneteket:

Travel Online Kft

Marosi Zsuzsa Ügyvezető részére

Tisztelt Hölgyem!

Ezúton is szeretném megköszönni Önnek és kedves kapcsolattartó kollégáinak az igényes, korrekt, havi szintű együttműködést a köztünk lévő lakásbérleti szerződés kapcsán. Bármilyen felmerülő kérést, üzemeltetési problémát mindannyian igyekeznek azonnal megoldani. Nagyra értékelem a naprakész elszámolást, pontos, havi utalásokat, az e célra megküldött dokumentációjuk nagyon precíz és felhasználóbarát.Bízva a további, korrekt együttműködésben, tisztelettel üdvözli

„Tisztelt Travel Online Kft!

Szeretném megköszönni hogy Önökkel együtt dolgozhatunk, és közös munkánk eredménye az ingatlanok hasznosítása! Meg vagyok elégedve nagyon az önök hozzáállásával , ahogy a tulajdonossal egyeztetve együtt működve , intézik az ingatlanok bérlését!Pontosan történnek az elszámolások, hibátlanul, fegyelmezetten történik a lakások rendben tartása . Folyamatos a kettőnk közötti kommunikáció , és igazán baráti hangulatban tudunk együtt dolgozni , egymást segítve. Továbbiakban is szeretnék sokáig az Önök üzleti partnere lenni , mert nagyon meg vagyok elégedve az elmúlt több évnyi munka után.”

„Amiért leginkább meg vagyok elégedve a Travel Online Kft.-vel az a professzionális, rugalmas ügyfél/partner menedzsment a szerződéskötéstől a bérleti időszak alatti, mindennapos kapcsolattartásig. A Travel Online-os kollégákkal egyszerűen és praktikusan lehet megbeszélni és megoldani a bérleményt érintő esetleges igényeket.

A bérleti díj kialakítása a piaci környezetben teljesen reális. A mai napig pozitív a kapcsolatunk :)

„Tisztelt Travel Online Kft.!

Köszönetemet szeretném kifejezni, a velem közel 3 éve tartó munkakapcsolatunkról, amelyben Önök korrekten tartották magukat a szerződésben foglaltakhoz. Az ingatlannal kapcsolatos problémákat lelkiismeretesen, precízen megoldották, ami mai napig nagy segítség számomra. Bízom benne, hogy ez a jó kapcsolat a jövőben is megmarad és hosszú távon partnerek tudunk maradni.”

VEDD FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT

Cégünk hosszú-távú ingatlan bérléssel, bérbeadással és üzemeltetéssel foglalkozik közel 10 éve. Ha Önnek is a legfontosabb a biztonság, az időben történő fizetés, az ingatlan karbantartás, állagmegóvás, és az elégedett lakók, keressen minket!

  • *
  • *
  • *
  • *
  • * kötelezően kitöltendő mező
    VÁRJUK HÍVÁSÁT
    +36 30 134 3962
    LEVELEZÉSI CÍMÜNK
    Travel Online Kft
    2800 Tatabánya, Pf.1257.
    KERESSE FEL IRODÁNKAT
    Tatabánya, Dózsa György út 36.
    Nyitva H-P: 8.00 - 16.00

    Sürgős hibabejelentés
    minden nap 8:00-20.00-ig:
    +36 30 134 3963